Souff De Cartofi Cu Ierburi 4
Nevoie de o curs principal fără gluten și prietenos cu FODMAP? Souffl de cartofi cu ierburi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 404 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyincrucrore, oregano, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleu De Cartofi Cu Ierburi, Sufleu De Ricotta Cu Ierburi, și Sufleu De Vinete Cu Ierburi (Vinete) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Unt și făină un vas souffl de 2 litri. Într-o cratiță medie, acoperiți cartofii cu apă rece și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cartofii și readuceți-i în cratiță. Agitați tigaia la foc mare pentru a usca cartofii, aproximativ 1 minut.
Adăugați cele 2 linguri de unt și zdrobiți cartofii. Se amestecă jumătate și jumătate și se lasă cartofii să se răcească ușor. Se amestecă brânza și ierburile și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă cele 5 gălbenușuri de ou.
Transferați amestecul de cartofi într-un castron mare.
Într-un alt castron mare, folosind un mixer electric, bateți cele 7 albușuri până se spumează.
Adăugați crema de tartru și bateți până se formează vârfuri tari. Se amestecă o treime din albușurile bătute în amestecul de cartofi. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați albii rămași până când nu rămân dungi de alb. Răsturnați amestecul în vasul de souffl pregătit și coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 45 de minute, până când souffl este umflat și bogat rumenit.