Sotong Bakar (calmar la grătar) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,47 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de ardei iute Thailandezi, ghimbir, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Squid De Grătar Din Singapore (Sotong Bakar), Ikan Bakar (Pește La Grătar), și Ikan Panggang / Ikan Bakar (pește la grătar cu frunze de bananier) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scor squid făcând tăieturi transversale de 4 (1/2 inch) în fiecare tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
2
Combinați ardeiul gras și următoarele 4 ingrediente (prin ghimbir) într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin. Se amestecă zahărul, soia, piperul negru și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ardei Gras
Ghimbir
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Combinați calmarul și amestecul de chile de 2/3 cană într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinati in frigider 3 ore, de cotitură sac ocazional. Rezervați restul de 2/3 cană de amestec de chile pentru sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Ardei Iute
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți calmarul din pungă; aruncați marinada. Aranjați calmarul într-un singur strat pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când se carbonizează și calmarul începe să se onduleze în jurul marginilor.
Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.