Sotong Bakar (Calmar La Grătar)

Sotong Bakar (calmar la grătar) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,47 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de ardei iute Thailandezi, ghimbir, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Squid De Grătar Din Singapore (Sotong Bakar), Ikan Bakar (Pește La Grătar), și Ikan Panggang / Ikan Bakar (pește la grătar cu frunze de bananier) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scor squid făcând tăieturi transversale de 4 (1/2 inch) în fiecare tub.
Combinați ardeiul gras și următoarele 4 ingrediente (prin ghimbir) într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin. Se amestecă zahărul, soia, piperul negru și sarea.
Combinați calmarul și amestecul de chile de 2/3 cană într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinati in frigider 3 ore, de cotitură sac ocazional. Rezervați restul de 2/3 cană de amestec de chile pentru sosul de scufundare.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți calmarul din pungă; aruncați marinada. Aranjați calmarul într-un singur strat pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când se carbonizează și calmarul începe să se onduleze în jurul marginilor.
Se servește cu sos rezervat.