Sotong Bakar (Calmar La Grătar)

Sotong Bakar (Calmar La Grătar)
Sotong Bakar (calmar la grătar) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,47 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de ardei iute Thailandezi, ghimbir, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Squid De Grătar Din Singapore (Sotong Bakar), Ikan Bakar (Pește La Grătar), și Ikan Panggang / Ikan Bakar (pește la grătar cu frunze de bananier) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scor squid făcând tăieturi transversale de 4 (1/2 inch) în fiecare tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
2
Combinați ardeiul gras și următoarele 4 ingrediente (prin ghimbir) într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin. Se amestecă zahărul, soia, piperul negru și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei GrasArdei Gras
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Combinați calmarul și amestecul de chile de 2/3 cană într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinati in frigider 3 ore, de cotitură sac ocazional. Rezervați restul de 2/3 cană de amestec de chile pentru sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Ardei IuteArdei Iute
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți calmarul din pungă; aruncați marinada. Aranjați calmarul într-un singur strat pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când se carbonizează și calmarul începe să se onduleze în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MarinadaMarinada
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Se servește cu sos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Zinfandel îmbină fructele din județele San Joaquin, Sonoma și Lake pentru a accentua tot ce are de oferit fiecare dintre aceste județe fenomenale producătoare de Zinfandel. Zinfandel 2014 se deschide cu arome bogate și complexe de gem de zmeură coaptă, piper crăpat și stejar prăjit. La gust, vinul oferă arome intense, jammy de cireș negru, boysenberry, condiment maro și cola încadrate de o structură luxuriantă și un finisaj lung, cu mai multe straturi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista