Sote de pui cu glazură triplă de fructe de pădure

Sote de pui cu glazura Triple Berry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 457 calorii. Pentru $ 3.15 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de sare, conserve de fructe triple de nord-vest, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până boabe ai putea urma acest curs principal cu Fulgi De Ovăz Cu Miere De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cupcakes Triple Berry Cheesecake preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de cracare Graham, Din tigaie triplă plăcintă cu fructe de pădure, și Plăcintă Triplă Cu Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sarea, piperul și făina într-un castron puțin adânc. Înveliți puiul cu făină condimentată. Scuturați excesul de făină.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Se sotează puiul în loturi, folosind ulei suplimentar după cum este necesar, aproximativ 4-6 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și un termometru citit instantaneu citește 170 de grade F.
Transferați puiul în platou, acoperit slab cu folie.
Combinați conservele și hreanul în tigaie, gătind la foc mic până când sosul începe să buleze. Întoarceți puiul în tigaie, amestecând pentru a acoperi uniform puiul.
Serviți peste pilaf de orez și garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.