Sote De Pui Cu Anghinare

Sote De Pui Cu Anghinare
Sote de pui de anghinare este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 650 calorii, 22g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți la îndemână ciuperci, inimi de anghinare marinate, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare si mazare saut 4, Anghinare, Chanterelle și Cipollini saut 4, și Steak Cu Anghinare Si Ardei Cires Saut 4 pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista