Sosul Marinara al mamei mele
My Mother's Marinara Sauce este un sos fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetarian și vegan . Această rețetă servește 10. O porție conține 66 de calorii , 2 g de proteine și 3 g de grăsimi . Pentru 36 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, zahăr granulat, roșii conservate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 62% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos de marinară de bază , Cum se face sos de marinară de bază și Marinara cuib de pasăre .
Instrucțiuni
Intr-o tigaie medie, la foc mediu, adauga uleiul de masline. Se amestecă ceapa, morcovii, feliile de usturoi și fulgii de ardei roșu. Se condimentează cu sare, după gust, și se fierbe aproximativ 2 minute.
Adăugați zahărul și roșiile din conserva, despărțindu-le cu o lingură și amestecați bine. Gatiti inca 10-15 minute la foc mediu, amestecand din cand in cand. Gustați pentru condimente, apoi amestecați frunzele de busuioc.