Sosul fierbinte al Cămării de casă
Sosul fierbinte al Cămării de casă este un fără gluten, fără lactate și primal sos. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei iute, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Serious Eats are 37 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Sos fierbinte de casă {cămară din belșug}, Sos teriyaki de casă {cămară din belșug} # SundaySupper, și Carne de vită și sparanghel Se amestecă cu sos Hoisin de casă {cămară din belșug} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul (pe o setare medie, dacă are unul) și setați un raft la 10 inci de partea superioară a cuptorului. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu sau pergament.
Așezați ardeii iute pe foaie și perforați fiecare cu o furculiță. Se fierbe până când ardeii iute sunt negri și clocotesc, 5 până la 10 minute, în funcție de căldura broilerului. Întoarceți ardeii iute cu clești și fierbeți până când cealaltă parte este neagră și cu bule.
Scoateți foaia de copt din cuptor și puneți toți ardeii iute într-un castron mediu. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Lăsați să stea 15 minute, apoi ardeii iute vor fi gata să iasă direct din piele.
Pune-ți mănușile. Glisați fiecare chile din piele, apoi îndepărtați tulpina și cât mai multe semințe.
Transferați ardeii iute într-un robot de bucătărie sau blender și adăugați oțetul, sarea, sucul de lămâie și mierea. Se amestecă până se omogenizează, aproximativ 1 minut.A se păstra acoperit la frigider timp de 6 luni.