Sosul fierbinte al Cămării de casă

Sosul fierbinte al Cămării de casă
Sosul fierbinte al Cămării de casă este un fără gluten, fără lactate și primal sos. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei iute, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Serious Eats are 37 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Sos fierbinte de casă {cămară din belșug}, Sos teriyaki de casă {cămară din belșug} # SundaySupper, și Carne de vită și sparanghel Se amestecă cu sos Hoisin de casă {cămară din belșug} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul (pe o setare medie, dacă are unul) și setați un raft la 10 inci de partea superioară a cuptorului. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu sau pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați ardeii iute pe foaie și perforați fiecare cu o furculiță. Se fierbe până când ardeii iute sunt negri și clocotesc, 5 până la 10 minute, în funcție de căldura broilerului. Întoarceți ardeii iute cu clești și fierbeți până când cealaltă parte este neagră și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Scoateți foaia de copt din cuptor și puneți toți ardeii iute într-un castron mediu. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lăsați să stea 15 minute, apoi ardeii iute vor fi gata să iasă direct din piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5
Pune-ți mănușile. Glisați fiecare chile din piele, apoi îndepărtați tulpina și cât mai multe semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
6
Transferați ardeii iute într-un robot de bucătărie sau blender și adăugați oțetul, sarea, sucul de lămâie și mierea. Se amestecă până se omogenizează, aproximativ 1 minut.A se păstra acoperit la frigider timp de 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista