Sosul dulce de spaghete al mamei

Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Sosul dulce de spaghete al mamei ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 420 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 37 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei vegetal, zahăr, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 57%. Rețete similare includ Spaghete Cu sos dulce de ardei roșu, Chiftele de cârnați rapide cu sos de roșii și busuioc, spaghete și mazăre dulce crudă, și Sos ușor dulce și acru cu carne de porc la grătar și Spaghete Squash (GF, Super simplu + Lightened up}.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți ceapa și ardeiul gras în ulei până când sunt transparente.
Adăugați carnea de vită la ceapă și ardei; gatiti pana se rumeneste. Pune deoparte.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform. Rezervați picături și zdrobiți slănina.
Combinați picăturile și slănina sfărâmată cu amestecul de vită.
Adăugați ciuperci, sos de roșii, pastă de roșii, praf de usturoi și oregano.
Se toarnă vin în timp ce se amestecă. Se amestecă zahărul, apoi sarea și piperul. Gatiti pana la cald.