Sosul De Făină De Porumb Al Unchiului Ellis
Rețeta sosului de făină de porumb al unchiului Ellis ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 20 și costă 4 cenți pe porție. O porție conține 25 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Funcționează bine ca un sos ieftin. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, zară, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Biscuiți din făină de porumb-salvie cu sos de cârnați, Pui cu crustă de făină de porumb cu sos de roșii din sud, și "Smashies" Cu Parfum De Portocale {O Tradiție A Familiei Ellis}.
Instrucțiuni
Gătiți făina de porumb într-o tigaie grea la foc mediu-mare, amestecând continuu, 4 până la 5 minute sau până se rumenesc. Se amestecă sare, piper și picături. Se amestecă Zara și apa fierbinte; se amestecă treptat în amestecul de făină de porumb. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura. Gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa.
Bateți în zară suplimentară pentru consistența dorită.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS