Sos Wiener Fierbinte Din Texas (Stil Ulster County New York)

Sos Wiener Fierbinte Din Texas (Stil Ulster County New York)
Reteta Texas sos Wiener fierbinte (Ulster County New York stil) ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 55 minute. Această rețetă face 7 porții cu 205 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 1093 de fani. Mergeți la magazin și ridicați praf de ceapă, amidon de porumb, oțet distilat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Pizza În Stil New York, Sos De Pizza În Stil New York, și Cheesecake în stil New York cu sos de zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măcinați hot dog - urile într-o pastă groasă într-un robot de bucătărie și puneți-le într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot DogHot Dog
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Amestecați amidonul de porumb cu 1 cană de apă într-un bol mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă încă 7 căni de apă peste hot dog. Se amestecă oțet, boia de ardei, praf de chili, sare de mare, fulgi de ardei roșu, oregano, pudră de ceapă, scorțișoară, piper alb și piper negru și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Piper NegruPiper Negru
Praf De ChiliPraf De Chili
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Piper AlbPiper Alb
ScorțișoarăScorțișoară
Hot DogHot Dog
Sare De MareSare De Mare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
OțetOțet
ApăApă
4
Se fierbe la foc mic până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 30 de minute. Amestecați treptat amestecul rezervat de amidon de porumb și fierbeți încă 15 minute. Reglați sarea și piperul negru. Sosul va fi mai subțire decât chili și se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Ardei IuteArdei Iute
SosSos

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz

Hot dog în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, Gewurztraminer și vin de la rosus. Un Gew Oktocrztraminer va fi grozav cu câinele dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, puteți opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de toppingurile dvs., un dry roscifixus funcționează aproape întotdeauna. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Dry
Gunderloch Estate Riesling Dry
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții7
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista