Sos Vegetarian fără Gluten

Sos Vegetarian fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Vegetarian fără Gluten. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 712 calorii. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Dana Treat are 14 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, praz, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Malfatti fără Gluten (găluște cu spanac și Ricotta) cu sos simplu de roșii (fără Gluten, Vegetarian), Salată Waldorf Fără Maioneză Mai Sănătoasă: Vegetariană Și Fără Gluten, și Tarta Frantuzeasca (Fara Gluten, Fara Cereale, Vegetariana, Optiune Paleo) pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Revista