Sosul Teriyaki este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest sos are 95 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de scallion, usturoi, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, Creveți Teriyaki și cum să-ți faci propriul sos teriyaki, și Sos Teriyaki.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare. La frigider timp de 1 oră. Poate fi folosit și ca marinată excelentă pentru pui, creveți sau carne de vită.
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher) cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.