Sos: Sos De Tigaie Cu Boabe De Piper Verde
Sauced: sosul de tigaie cu boabe de piper verde ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.35 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ciorbă de vită, șalotă, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, Boabe De Piper Verde-Sos De Coniac, și Pui cu sos de boabe de piper verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
După îndepărtarea fripturilor din tigaie, întoarceți focul la mare, adăugați ulei de măsline și încălziți până la sclipire.
Adăugați șalotă și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 2-3 minute.
Adăugați în stocul de carne de vită și aduceți la fierbere, casând bucățile rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură.
Lăsați să fiarbă până se reduce la aproximativ 1/4 cană, aproximativ 10 minute.
Adăugați smântână grea, coniac, vin roșu și boabe de piper verde și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Se adaugă cimbru și se condimentează cu sare și piper după gust; utilizați imediat.