Sos Romesco

Sosul Romesco ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 36 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de sare, oțet de vin, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ceapa verde la gratar si sparanghel cu Romesco (Cal Inktifots y Esparragos con Romesco), Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Sos Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de piper, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute; coaja.
Combinați ardeiul gras, migdalele și următoarele 6 ingrediente (migdale prin usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până la tocat.
Adăugați ulei și oțet; procesați până se omogenizează.