Sos Proaspăt De Căpșuni
Sosul proaspăt de căpșuni durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 47 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 33 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de migdale, zahăr, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, Fructe proaspete cu sos de căpșuni, și Parfaits cu sos proaspăt de căpșuni și rubarbă.
Instrucțiuni
Combinați căpșunile și zahărul într-un castron mic; acoperiți și dați-l la frigider timp de 2-3 ore.
Scurgeți, rezervând sucul. Puneți boabele deoparte.
Adăugați apă în suc pentru a măsura 1/2 cană; se toarnă într-o cratiță. Se amestecă amidonul de porumb până se omogenizează. Se aduce la fierbere; se fierbe și se amestecă timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă extractul.
Se toarnă peste fructe de pădure; pliați ușor. Chill.
Serviți peste înghețată sau tort.