Sos Poblano Prăjit
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Pansamentul poblano prăjit ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 9 porții cu 78 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți frunze de coriandru, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Crema De Chile Poblano (Prăjită Chile Poblano Supa), Salată Southwestern Cobb cu pansament cremos Poblano, și Poblano prăjită și salsa de usturoi prăjită.
Instrucțiuni
Prăjiți poblanos peste o flacără de gaz sau sub broiler până când sunt carbonizate peste tot.
Se transferă într-un castron mic, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să stea până se răcește.
Cojiți pielea înnegrită din poblanos și aruncați miezurile, semințele și coastele. Tăiați gros poblanos și transferați într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați ceapa, usturoiul, coriandrul și sucul de lămâie și amestecați până se toacă aproximativ.
Adăugați Zara, uleiul de măsline și zahărul și piureul până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Faceți înainte: pansamentul poate fi refrigerat, acoperit, până la 1 zi.
Note: o lingura: calorii 27 kcal, Proteine .4 gm, carbohidrați 2 gm, colesterol .4 mg, grăsime totală 4 gm, grăsimi saturate .4 g