Sos Picant De Cajun Și Ungere

Sos Picant De Cajun Și Ungere
Rețeta picantă Cajun Marinade & Baste ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție conține 1064 calorii, 3G de proteine, și 110g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 1 și costă $3.74 pe portie. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți hrean, cimbru, oțet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această marinată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Marinada coreeană de carne (picantă sau non-picantă), Marinată Picantă De Miel, și Marinată picantă-citrice pentru miel pentru rețete similare.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Marea Kristy Vineyard Albarino. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Marea Kristy Vineyard Albarino
La Marea Kristy Vineyard Albarino
Luminos, proaspăt și crocant, cu note de caș de lămâie și mandarină. Pe gust prezintă textură elegantă și aciditate strălucitoare pe finisaj.Se împerechează bine cu stridii, pește la grătar și bucătării picante.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții1
Scor De Sănătate18
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista