Sos japonez de ouă (maioneză) pentru fructe de mare

Sos japonez de ouă (maioneză) pentru fructe de mare
Reteta de ou Japonezgălbenuș sos (maioneza) pentru fructe de mare este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă face 250 de porții cu 20 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, zahăr, sake și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca sos. Această rețetă de la Food.com are 2 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Risotto Japonez Cu Fructe De Mare, Maioneză Caper (pentru fructe de mare sau legume), și Sos Tonkatsu (sos de grătar în stil japonez).

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateExpert
Gata În5 m.
Porții250
Scor De Sănătate0
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista