Sos Jamaican Pentru Grătar

Sos Jamaican Pentru Grătar
Sosul de grătar Jamaican ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 55 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de ceapă, oțet de cidru, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Este un preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării la grătar. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Jamaican smucit BBQ sos, și Muschiulet de porc Jamaican cu sos Caribe.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă. Aruncați slănina sau economisiți pentru o altă utilizare. În picături, călește ceapa și jalapeno până se înmoaie. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; rece. A se păstra la frigider.

Ingrediente

1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servireStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servire2(iarnă)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)1fâșie de slănină, înjumătățităfâșie de slănină, înjumătățită1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat2(iarnă)ceapa verde tocataceapa verde tocata01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.nucșoară măcinatănucșoară măcinată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ardei jalapeno tocatardei jalapeno tocat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCereale Crispix, zdrobiteCereale Crispix, zdrobite2(iarnă)1 şalotă, rasă sau tocată1 şalotă, rasă sau tocată1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri3/4 lingurita melasa3/4 lingurita melasa1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)muștar preparatmuștar preparat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa tocataceapa tocata11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.8 (U-12) creveți8 (U-12) creveți11 kilogram de dovlecel,1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Sos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista