Sos Gribiche

Sos Gribiche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Gribiche. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, șalotă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sos Gribiche, Sparanghel Cu Somon Afumat Și Sos Gribiche, și Sparanghel cu somon afumat și sos Gribiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați gălbenușurile cu usturoiul și sucul de lămâie. Cu mașina pornită, adăugați treptat uleiurile amestecate până se formează o maioneză groasă. Răsturnați maioneza într-un castron și amestecați ingredientele rămase; condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista