Sos Gorgonzola
Sosul Gorgonzola ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine , 124 g de grăsimi și un total de 1203 de calorii . Pentru 2,44 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . Un amestec de piper, pătrunjel, brânză de parmezan și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Sos Gorgonzola , Sos Gorgonzola și Conopidă cu Sos Gorgonzola .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Aduceți smântâna grea la fierbere complet într-o cratiță medie la foc mediu-mare, apoi continuați să fiarbă rapid timp de 45 până la 50 de minute, până când se îngroașă, ca un sos alb, amestecând din când în când.
Se ia tigaia de pe foc si se adauga gorgonzola, parmezan, sare, piper si patrunjel.
Bateți rapid până când brânzeturile se topesc, apoi serviți. Dacă trebuie să reîncălziți, încălziți sosul la foc mic până se topește, apoi bateți puternic până când sosul se îmbină.