Sos Fierbinte Mango Habanero

Sos Fierbinte Mango Habanero
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul fierbinte Mango Habanero. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 60 de calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, mango, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero, Sos De Grătar Mango Habanero, și Chestii fierbinți: sos de grătar Mango-piersică-Habanero pentru # CookoutWeek.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, adăugați habaneros, căței de usturoi și morcov. Acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Habanero ChiliHabanero Chili
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Coborâți focul la mediu și fierbeți 8 până la 10 minute până când morcovii sunt fragede. (Este foarte important să vă asigurați că bucătăria este bine ventilată în timpul acestui pas!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Folosind o lingură cu fante, transferați ardeii iute, usturoiul și morcovii într-un robot de bucătărie (dar nu aruncați lichidul de gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Transferați ardeii iute și usturoiul într-un robot de bucătărie (dar nu aruncați lichidul de gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați 1/4 cană de apă rezervată chile, oțet de cidru, suc de lămâie, mango tăiat cubulețe și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Pur și simplu se amestecă aproximativ 30 de secunde până la 1 minut până se omogenizează complet. Dacă este prea gros, subțiați cu apă. Gustați și reglați cantitatea de oțet sau sare, dacă este necesar. Păstrați la frigider până la două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista