Sos Fierbinte Mango Habanero
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul fierbinte Mango Habanero. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 60 de calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, mango, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero, Sos De Grătar Mango Habanero, și Chestii fierbinți: sos de grătar Mango-piersică-Habanero pentru # CookoutWeek.
Instrucțiuni
Într-o oală medie, adăugați habaneros, căței de usturoi și morcov. Acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Coborâți focul la mediu și fierbeți 8 până la 10 minute până când morcovii sunt fragede. (Este foarte important să vă asigurați că bucătăria este bine ventilată în timpul acestui pas!)
Folosind o lingură cu fante, transferați ardeii iute, usturoiul și morcovii într-un robot de bucătărie (dar nu aruncați lichidul de gătit).
Transferați ardeii iute și usturoiul într-un robot de bucătărie (dar nu aruncați lichidul de gătit).
Adăugați 1/4 cană de apă rezervată chile, oțet de cidru, suc de lămâie, mango tăiat cubulețe și sare.
Pur și simplu se amestecă aproximativ 30 de secunde până la 1 minut până se omogenizează complet. Dacă este prea gros, subțiați cu apă. Gustați și reglați cantitatea de oțet sau sare, dacă este necesar. Păstrați la frigider până la două săptămâni.