Sos Fierbinte Mango Habanero

Sos Fierbinte Mango Habanero
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul fierbinte Mango Habanero. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 60 de calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, mango, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero, Sos De Grătar Mango Habanero, și Chestii fierbinți: sos de grătar Mango-piersică-Habanero pentru # CookoutWeek.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, adăugați habaneros, căței de usturoi și morcov. Acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Habanero ChiliHabanero Chili
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Coborâți focul la mediu și fierbeți 8 până la 10 minute până când morcovii sunt fragede. (Este foarte important să vă asigurați că bucătăria este bine ventilată în timpul acestui pas!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Folosind o lingură cu fante, transferați ardeii iute, usturoiul și morcovii într-un robot de bucătărie (dar nu aruncați lichidul de gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Transferați ardeii iute și usturoiul într-un robot de bucătărie (dar nu aruncați lichidul de gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați 1/4 cană de apă rezervată chile, oțet de cidru, suc de lămâie, mango tăiat cubulețe și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Pur și simplu se amestecă aproximativ 30 de secunde până la 1 minut până se omogenizează complet. Dacă este prea gros, subțiați cu apă. Gustați și reglați cantitatea de oțet sau sare, dacă este necesar. Păstrați la frigider până la două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista