Sos dulce și acru

Sos dulce și acru
Sosul dulce și acru ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 118 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 895 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de amidon de porumb, ketchup, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos dulce și acru, Sos dulce și acru, și Sos dulce și acru.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Într-o cratiță medie, combinați sucul de ananas, oțetul de orez, zahărul brun, ketchup-ul și sosul de soia și aduceți la fierbere la foc mediu. Se amestecă suspensia de amidon de porumb și se gătește până se îngroașă, aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Oțet De OrezOțet De Orez
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se folosește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș la frigider timp de până la două săptămâni.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista