Sos De Whisky De Ciocolată
Sosul de whisky de ciocolată este un fără gluten și vegetarian băutură. Această rețetă face 8 porții cu 156 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați whisky, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Bundt de whisky de ciocolată cu sos de caramel de whisky, Apple whisky Crisp cu sos de caramel whisky, și Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata într-un cazan dublu. Pune deoparte. Într-o cratiță medie, amestecați laptele și zahărul. Aduceți laptele la foc mic, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Bateți în ciocolată până se omogenizează.
Lăsați amestecul să ajungă la temperatura camerei, apoi amestecați în whisky.
Se toarnă peste înghețată de vanilie, dacă se dorește.