Sos de unt de portocale (Beurre Blanc) pentru fructe de mare

Sosul de unt de portocale (Beurre Blanc) pentru fructe de mare este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un sos la un preț rezonabil. Această rețetă este plăcută de 179 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de portocale, unt, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare sunt Fructe de mare Timbales cu tarhon Beurre Blanc, Grouper prăjit cu Risotto de fructe de mare și șampanie-Citrus Beurre Blanc, și Mahi-Mahi cu sos de portocale Beurre Blanc.
Instrucțiuni
Faceți un sirop cu coajă de portocală, suc de portocale, vin și șalotă: curățați jumătate dintr-o portocală (aproximativ 2 lingurițe) și sucați cele două portocale (aproximativ 3/4 cană).
Puneți sucul, coaja, vinul și șalotele într-o tigaie cu sos la foc mediu.
Gatiti pana cand este siropos si aproape disparut.
Bateți încet untul: la foc mic, amestecați untul continuu și energic, câte 1 lingură pe rând.
Untul este singurul emulgator pentru acest sos, iar dacă îl adăugați încet, amestecând continuu, sosul va obține o textură netedă și mătăsoasă. Nu lăsați sosul să fiarbă!
Se adaugă sare și piper după gust.