Sosul de stafide pentru șuncă necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 76 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, stafide, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca un sos. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Sos De Stafide Cu Rom, Afine Rum-Sos De Stafide, și Turtă Dulce Cu Sos De Stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți zahărul brun, amidonul de porumb și muștarul uscat într-o cratiță de 1 litru la foc mediu și amestecați până se dizolvă zahărul, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Pudră De Muștar
Amidon De Porumb
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Amestecați treptat apa și sucul de lămâie în amestecul de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Apă
3
Se amestecă stafidele în amestec și se aduce la fierbere, amestecând constant, aproximativ 5 minute.