Sos De Spaghete Cu Suc De Roșii
Sosul de spaghete cu suc de roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 108 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți suc de roșii, cuișoare măcinate, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Cina in seara asta: Spaghete cu roșii și suc de portocale, Cina in seara asta: Spaghetti alla Boscaiola (spaghete Cu sos de roșii și ciuperci), și Spaghete cu ton și sos de roșii (spaghete al tonno e pomodoro) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu.
Se sotează ceapa și usturoiul până se rumenesc ușor. Condimentează cu ienibahar, cuișoare și cayenne. Se amestecă vinul și se gătește până se reduce lichidul.
Adăugați suc de roșii, pastă de roșii și zahăr. Condimentează cu oregano, sare și piper; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 90 de minute sau până se îngroașă.