Sos de spaghete cu conopidă

Nevoie de o fără gluten, primal și sos întreg 30? Sosul de spaghete cu conopidă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 182 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de ceapă, busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Spaghete Cu sos picant de conopidă, Spaghete de dovlecei, Prosciutto crocant și conopidă prăjită cu sos de lămâie-parmezan, și Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o cratiță mare sau oală de supă și gătiți usturoiul, ceapa și conopida, amestecând ocazional, până când conopida se rumeneste și se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Se toarnă busuiocul, piperul negru și roșiile zdrobite și se fierbe până când sosul se îngroașă și aromele s-au amestecat, încă 30 de minute.