Sos De Scufundare Feta-Mentă

Sos De Scufundare Feta-Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați sosul de scufundare Feta-mentă. O porție conține 54 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de brânză feta, frunze de mentă, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Souvlaki de miel cu sos de scufundare Feta-mentă, Fritters de mazăre, mentă și Feta cu sos de scufundare de mentă cu iaurt (fără Gluten, fără cereale), și Sos de scufundare cu mentă și curmale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună toate ingredientele într-un castron; acoperiți și răciți până când sunt gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Amestecul se poate îngroșa în timpul refrigerării. Pentru sosul subțire, amestecați 1 până la 2 linguri de apă, suc de lămâie sau ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista