Sos De Salată De Semințe De Țelină

Sos De Salată De Semințe De Țelină
Sosul de salată de semințe de țelină durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 14 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 70 de calorii. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă de la Taste of Home necesită semințe de țelină, maioneză, zahăr și oțet de vin roșu. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de rădăcină de țelină, ridiche și năsturel cu sos de semințe de muștar, Pansament Pentru Semințe De Țelină, și Sos Cremos De Semințe De Țelină.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți maioneza, zahărul, ceapa, oțetul și semințele de țelină. Acoperiți și dați la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
MaionezăMaioneză
OțetOțet
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Echilibrat și complex, Chardonnay din Valea Napa pune fructe din mai multe podgorii din AVA, căsătorind maturitatea luxuriantă și îndrăzneață a Mid-valley cu bogăția și profunzimea Carneros. Fructe luminoase, de aur deschide nasul, rotunjite cu note de miere, caramel, condimente de copt și pâine prăjită. O intrare îndrăzneață de lămâi și mere coapte dezvoltă greutate și vâscozitate pe măsură ce evoluează prin gură. Contribuția butoiului lasă o impresie de migdale aproape dulci peste final.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Revista