Sos De Rubarbă

Sos De Rubarbă
Sosul de rubarbă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 80 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. 81 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de rubarbă, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Vafe de rubarbă cu sos de rubarbă, Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, și Sos De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți zahărul și apa până la fierbere, amestecând ocazional. Se amestecă rubarba; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand rubarba este frageda si usor transparenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Se amestecă scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3
Serviți sosul cald sau răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista