Sos De Roșii Georgian La Grătar

Sos De Roșii Georgian La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Georgian de roșii la grătar. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 7 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Coriandru Georgian, Ardei iute umpluți la grătar cu ardei roșu la grătar-sos de roșii, și Halibut la grătar cu sos Curry de porumb-nucă de cocos și chutney de roșii Cherry la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Grătați roșiile și jalapeo la foc mare, întorcându-se, până se carbonizează, 4 minute. Înjumătățiți jalapeo-ul și aruncați tulpina și semințele. Tăiați gros roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Transferați jalapeo și roșiile într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați ceapa, usturoiul, pătrunjelul și cilantro și procesați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper și lasă să stea 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista