Sosul de roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați picături de slănină, smântână grea, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 107 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nasi Daging Kedah & Air Asam Tomato (orez de vită Kedah cu sos acru de roșii), Sos De Roșii, și Sos De Roșii.
Instrucțiuni
1
Încălziți grăsimea de slănină într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați făina și pasta de roșii și gătiți, amestecând constant, până când amestecul se întunecă ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți încet roșiile tăiate cubulețe, laptele și smântâna grea. Se Reduce la foc mic și se gătește până se îngroașă, aproximativ 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Tomate
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se ia de pe foc; se condimentează cu sare și piper după gust.