Sos De Rață

Sos De Rață
Sosul de rață necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 155 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca sos. Dacă aveți la îndemână suc de mere, zahăr brun, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 49 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Sos De Rață, Sos De Rață, și Cum se face sosul de rață sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți fructele într-o oală de stoc la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați apă, suc de mere, sos de soia, conserve de caise, zahăr brun, praf de usturoi și muștar uscat. Aduceți la foc mic, amestecând frecvent pentru a dizolva zahărul brun. Reduceți căldura și continuați să fierbeți timp de 40 de minute sau până când fructele sunt complet moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Suc De MereSuc De Mere
Zahăr BrunZahăr Brun
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sos De SoiaSos De Soia
FructeFructe
ApăApă
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
4
Amestecați sosul într-un robot de bucătărie sau blender până când este complet neted, ajustând consistența cu apă suplimentară, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista