Sos De Pâine De Porumb Salvie
Sage Cornbread Dressing ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 244 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți amestec de pâine de porumb cu zară, 1/2 linguriță. salvie, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pansament de salvie cu pâine de porumb, Sos Picant De Salvie Chorizo Cornbread, și Pâine De Porumb Cu Salvie De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți pâinea de porumb conform instrucțiunilor pachetului pentru o rețetă dublă.
Lăsați să se răcească 30 de minute; se sfărâmă într-un castron mare.
Topiți 1/3 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați țelină și ceapă tocate și sotati 10 până la 12 minute sau până se înmoaie. Se amestecă salvie, piper și sare. Se amestecă amestecul de țelină și cuburile de pâine în pâine de porumb mărunțită în castron, amestecând ușor până se omogenizează.
Adăugați bulion de pui și ouă și amestecați ușor până se umezesc. Puneți amestecul într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit pâine de porumb Martha white Cotton Country
Amestecă. Pentru a face mai departe, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor acoperire pas cu folie de plastic; acoperiți cu folie de aluminiu rezistentă sau capac pentru recipient. Congelați pansamentul necoapte până la 3 luni, dacă doriți. Dezghețați în frigider 24 de ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 1 oră și 10 minute până la 1 oră și 15 minute sau până devin aurii.
Sos de cârnați: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin pas omiteți 1/3 cană de unt. Gatiti 1 (16-oz.) împachetați cârnații de porc într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând des, 10 până la 12 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Scoateți cârnații fierți din tigaie folosind o lingură cu fante și scurgeți, rezervând 2 lingurițe. picături în tigaie.
Adăugați țelină și ceapă tocate și sotati 10 până la 12 minute sau până când legumele sunt fragede; se amestecă salvie, piper și sare. Se amestecă cârnații fierți. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor. Urmați instrucțiunile de avans, dacă doriți.
Sos de stridii: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul 2, amestecând 1 (12-oz.) recipient stridii proaspete, scurse, în amestec de pâine de porumb. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, crescând timpul de coacere la 50 până la 55 de minute sau până devine auriu. Urmați instrucțiunile de avans, dacă doriți.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.