Sos de pâine de porumb de țară

Sos de pâine de porumb de țară
Country Cornbread Dressing este o rețetă fără lactate și lacto ovo vegetariană, cu 12 porții. Această garnitură are 411 de calorii , 9 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Pentru 1,04 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână ouă, tulpini de țelină, pâine de porumb cu zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 22% , acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dressingul de pâine de porumb de țară , Dressingul de pâine de porumb de țară cu nuci pecan și Dressingul de pâine de porumb, castane și șuncă de țară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Amber Falls Winery Sarah's Choice Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
NV Amber Falls Winery Sarah's Choice Riesling
NV Amber Falls Winery Sarah's Choice Riesling
Acest Riesling aromat semidulce are un buchet distinct de „miere”. Perfect echilibrat, acest vin are note gustative de fructe coapte în față și un final ușor persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista