Dacă doriți să adăugați mai multe rețete sudice în cutia dvs. de rețete, dressingul de pâine de porumb al bunicii Lizzie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 506 de calorii, 14 g de proteine și 21 g de grăsime per porție. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Vă este adusă de Foodnetwork. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, mălai auto-crescătoare și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu un scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și dressingul de pâine de porumb al bunicii Lizzie, dressingul de pâine de porumb al bunicii Estelle și dressingul grecesc al bunicii mele.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tavă de copt de 9 pe 13 pe 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Puneți cuburile de pâine pe o foaie mare de copt și prăjiți la cuptor până se rumenesc ușor, 30 de minute, întorcându-le o dată după 15 minute. Se da deoparte la racit. Ridicați temperatura cuptorului la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Într-o tigaie medie, căliți ceapa în grăsimea de curcan până devine translucidă și se înmoaie, dar nu se rumenește, aproximativ 5 minute. Într-un castron foarte mare, prăbușiți pâinea de porumb cu zară, cubulețele de pâine prăjită și pesmetul de biscuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Dovleci De Plăcintă
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Turcia Grăsime
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Se adaugă ceapa și ouăle și se amestecă cu o furculiță până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
6
Adăugați 3 căni de bulion și amestecați-l bine, adăugând mai mult după cum este necesar pentru a face un dressing foarte umed, dar nu ciorbă. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1-1/2 Cană Supă De Pui
7
Coaceți în tava pregătită până se rumenește ușor, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Se toarnă 2 linguri de ulei într-o tigaie din fontă de 9 inci bine condimentată și se pune la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Puneți făina de porumb într-un bol mare de amestecare. Faceți o fântână în făina de porumb și adăugați restul de 2 linguri de ulei. Cu o furculiță, amestecați cantitatea de zară pentru a face un aluat gros, dar care poate fi turnat ușor în tigaia fierbinte. Este posibil să nu aveți nevoie de toate cele 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Turnați cu grijă aluatul în tigaie. Uleiul va apărea pe margini. Folosește dosul unei linguri pentru a netezi peste partea de sus a aluatului. Continuați să încălziți pe plită timp de 1 minut, apoi transferați tigaia în cuptor și coaceți pâinea de porumb până se rumenește deasupra, aproximativ 20 de minute. Întoarceți imediat pâinea de porumb pe un gratar pentru a păstra crusta crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sudul în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.