Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de prune Five Spice. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 39 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 50 și costă 25 de cenți pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 107 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de boabe de piper Sichuan, boabe de piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Prună Lăcuită Cu Condimente, Tort Cu Condimente De Prune, și Cinci miel condimentat cu Chutney de prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți Conservatorul de apă clocotită și sterilizați 5 borcane de 12 uncii fierbându-le timp de zece minute. Spălați capacele și inelele și aduceți la foc mic într-o cratiță separată, mică, cu apă. Opriți focul și lăsați borcanele, capacele și inelele să stea în apă fierbinte până când aveți nevoie de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-o oală cu fund greu, nereactivă, aduceți prune, apă, ceapă, usturoi, ghimbir și ardei iute la fierbere și apoi reduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați la amestecul de prune zahăr, oțet, condimente și sos de soia și continuați să fierbeți până când prunele se destramă și amestecul este destul de moale, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, Opțional
4
Îndepărtați bățul de scorțișoară și treceți amestecul printr-o moară alimentară în loturi într-o altă cratiță nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Întoarceți amestecul la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți până când textura este pulpoasă și cochetă.
6
Scoateți-l de pe foc și puneți-l în borcane pregătite, lăsând o jumătate de centimetru de spațiu pentru cap. Ștergeți jantele capacelor borcanului cu o bucătărie curată sau un prosop de hârtie și sigilați.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Polonic
7
Așezați borcanele sigilate înapoi în fierbătorul de conserve. Când se adaugă toate borcanele, asigurați-vă că nivelul apei curăță capacele borcanului cu cel puțin un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Adăugați mai multă apă dacă este necesar și, la foc mare, aduceți apa înapoi la fierbere. Odată ce apa fierbe, setați un cronometru timp de zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
9
După zece minute, opriți focul și lăsați borcanele să stea în apă timp de cinci minute suplimentare. Apoi, folosind un dispozitiv de ridicare a borcanelor, scoateți borcanele într-un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
10
Odată ce borcanele au ajuns la temperatura camerei, îndepărtați inelele și testați dacă toate capacele s-au sigilat corect. Dacă nu s-au sigilat, păstrați-le în frigider. Etichetați și depozitați borcanele sigilate într-un loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.