Sos De Port De Afine

Sos De Port De Afine
Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Sosul de port de afine ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 121 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați fructele în descompunere aruncate, portul, coaja de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Sos Port-Afine, Sos de smochine și afine de Port, și Sos De Port De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, amestecați afine, coaja de portocală, sucul de portocale și zahărul. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți, amestecând frecvent, până când boabele s-au deschis și și-au eliberat sucurile, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați Port și gătiți cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
3
Lăsați să se răcească complet și păstrați etanș până la 2 săptămâni.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista