Sos De Port De Afine

Sos De Port De Afine
Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Sosul de port de afine ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 121 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați fructele în descompunere aruncate, portul, coaja de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Sos Port-Afine, Sos de smochine și afine de Port, și Sos De Port De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, amestecați afine, coaja de portocală, sucul de portocale și zahărul. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți, amestecând frecvent, până când boabele s-au deschis și și-au eliberat sucurile, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați Port și gătiți cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
3
Lăsați să se răcească complet și păstrați etanș până la 2 săptămâni.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista