Sos De Orez
Sos de orez ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă servește 15. Un amestec de salvie, castane de apă, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Orez, Sos De Orez Aromat, și Sos De Orez Lipicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cârnații și ceapa într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana cand mezelurile sunt fierte si ceapa este translucida.
Se amestecă în orez, țelină, varză, ciuperci, castane de apă, condimente de pasăre și salvie. Gatiti pana cand toate ingredientele sunt incalzite.
Așezați pansamentul într-o cârpă de brânză suficient de mare pentru a ține suficientă umplutură pentru a se potrivi în interiorul cavității curcanului. Orice pansament rămas poate fi pus în pânză de brânză și așezat de-a lungul curcanului lateral în timp ce se coace, astfel încât să absoarbă picăturile de curcan.