Sos De Muștar-Ierburi
Nevoie de o sos fără gluten, primar și vegetarian? Sosul de muștar-ierburi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 345 calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 2,88 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, ierburi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Friptură Cu Sos De Ierburi De Muștar, Somon cu sos de muștar-ierburi, și Pui și legume cu sos de muștar.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și serviți alături de păsări de curte, carne sau fructe de mare la grătar. Sfaturi: gustările, sosurile și salsele înviorează mâncarea care a fost la grătar cu puțin condiment.
Amestecă două sau trei dintre aceste amestecuri simple și lasă mesenii să-și îmbrace mâncarea după dorință.Majoritatea gusturilor, sosurilor și salselor se îmbunătățesc atunci când ingredientele lor au avut câteva ore să se contopească (deși amestecurile ar trebui aruncate după 48 de ore). Încercați resturile pe un sandviș a doua zi.Aceste toppers pot fi folosite și pe alimente la grătar cu marinate complementare, frecări sau glazuri.Cel mai bun cu: pui, carne de porc și fructe de mare.