Măr, napi și salvie Dressing ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 442 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți pâine sandwich, ceapă, zahăr granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sage, cârnați și sos de mere, Sos De Curcan Cu Salvie De Mere, și Salată de Quinoa tocată de toamnă cu cidru de mere + pansament Tahini-salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie mare, topiți 1/4 băț (2 linguri) de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pene de mere și ceapă. Condimentează cu zahărul și sarea și piperul după gust. Gatiti la foc mediu pana cand merele si ceapa devin usor fragede si fructuoase, dar inca isi pastreaza forma, 5-8 minute. Se amestecă țelina și se gătește pentru a o înmuia ușor, aproximativ 2 minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
4
Scoateți tigaia de pe foc și transferați conținutul într-un bol. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți până se rumenesc. Alternativ, rumeniți-le într-un prăjitor de pâine. În timp ce pâinea este încă fierbinte, ungeți ușor ambele părți ale fiecărei bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
6
Tăiați în pătrate de 1 inch și transferați-le într-un castron mare. Aruncați cu rozmarinul, salvia și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se amestecă pentru a se amesteca. Pune deoparte.
8
Încălziți o tigaie mare și adăugați 1 lingură de unt. Când se topește, amestecați cuburile de nap și presărați cu ienibahar. Condimentează cu sare și gătește la foc mediu până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Nap
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Combinați amestecul de mere, ceapă și țelină cu cârnații de mic dejun gătit și napi în vasul care conține pâinea prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mărunțită (opțional Pentru Fără Lactoză)
Nap
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se amestecă pentru a se amesteca și se adaugă bulionul de pui pentru a umezi toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
11
Se pune într-un vas de copt dreptunghiular și se coace până se rumenesc și se fierbe, 45 până la 50 de minute.