Sos De Mere Empanadas

Sos De Mere Empanadas
Sos de mere Empanadas ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 363 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 21 ar spune că a lovit la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Cârnați și Empanadas de mere, Apple & Cheddar Empanadas, și Empanadas de mere cu cremă de patiserie cu migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați untul și procesați până când amestecul seamănă cu nisipul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Adăugați crema de brânză și pulsați până când aluatul se reunește în aglomerări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
AluatAluat
5
Așezați aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați ușor de două sau trei ori, suficient pentru a încorpora crema de brânză. Formați aluatul într-un disc oval, puneți-l într-o pungă de plastic și răciți, 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Rotiți aluatul într-un dreptunghi, de aproximativ 15 pe 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Tăiați aluatul cu un cuțit ascuțit în 6 pătrate, aproximativ 5 inci fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Bateți 1 linguriță de apă și oul într-un castron mic, pentru a face o spălare a ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Umpleți fiecare pătrat de aluat cu aproximativ 2 lingurițe de mere. Folosiți vârful degetelor pentru a umezi marginile aluatului cu puțină apă. Îndoiți aluatul pentru a crea un triunghi. Folosiți degetele pentru a apăsa ușor aluatul împreună, apoi sertizați sigiliul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
AluatAluat
ApăApă
11
Ungeți vârfurile triunghiurilor cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
12
Presărați blaturile de ou spălate cu zahărul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
OuăOuă
13
Așezați triunghiurile pe o foaie de copt tapetată cu pergament și coaceți până când triunghiurile se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
14
Aveți grijă, umplutura va fi fierbinte, așa că răciți empanadele cu aproximativ 15 minute înainte de a mânca.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista