Sos de mere Empanadas ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 363 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 21 ar spune că a lovit la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Cârnați și Empanadas de mere, Apple & Cheddar Empanadas, și Empanadas de mere cu cremă de patiserie cu migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați untul și procesați până când amestecul seamănă cu nisipul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Adăugați crema de brânză și pulsați până când aluatul se reunește în aglomerări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Aluat
5
Așezați aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați ușor de două sau trei ori, suficient pentru a încorpora crema de brânză. Formați aluatul într-un disc oval, puneți-l într-o pungă de plastic și răciți, 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Rotiți aluatul într-un dreptunghi, de aproximativ 15 pe 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
8
Tăiați aluatul cu un cuțit ascuțit în 6 pătrate, aproximativ 5 inci fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
9
Bateți 1 linguriță de apă și oul într-un castron mic, pentru a face o spălare a ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Umpleți fiecare pătrat de aluat cu aproximativ 2 lingurițe de mere. Folosiți vârful degetelor pentru a umezi marginile aluatului cu puțină apă. Îndoiți aluatul pentru a crea un triunghi. Folosiți degetele pentru a apăsa ușor aluatul împreună, apoi sertizați sigiliul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Aluat
Apă
11
Ungeți vârfurile triunghiurilor cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
12
Presărați blaturile de ou spălate cu zahărul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
Ouă
13
Așezați triunghiurile pe o foaie de copt tapetată cu pergament și coaceți până când triunghiurile se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
14
Aveți grijă, umplutura va fi fierbinte, așa că răciți empanadele cu aproximativ 15 minute înainte de a mânca.