Sos De Mere De Prune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mere de prune. O porție conține 177 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Miere, Prune Și Jeleu De Mure Cu Sorbet De Prune, Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, și Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pătrundeți merele și prunele, dar lăsați-le pielea; miezul merelor și îndepărtați gropile de prune.
Așezați fructele într-un aragaz de orez cu 6 până la 10 căni.
Adăugați sucul de mere, zahărul, bețișoarele de scorțișoară și untul. Acoperiți și gătiți pe ciclul de terci sau programați timp de 50 de minute.
Aruncați bețișoarele de scorțișoară. Amestecați și zdrobiți fructele cu un masher de cartofi pentru a face un sos gros.
Serviți cald sau la temperatura camerei.