Reteta sos Hot Dog este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 514 calorii, 28G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 3. Funcționează bine ca un sos destul de ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de fulgi de piper, ketchup, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bine. Încercați Veggie Prăjită Hot Dog Hash, Sos Fierbinte De Fudge, și Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Carne de vită brună și ceapă într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scurgeți grăsimea;se răcește ușor amestecul.
3
Locul în procesor de alimente; puls până când amestecul este fin maruntita, aproximativ 5 sau 6 impulsuri. Întoarceți carnea în tigaie; amestecați usturoiul. Gatiti timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tigaie
4
Turnați ketchupul și sosul de grătar în tigaie. Se amestecă pudra de chili, muștar, piper, sare, chimen, sos Worcestershire, fulgi de ardei roșu și apă. Gatiti, neacoperit, pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 10 minute. Condimentează sosul cu sare suplimentară, dacă este necesar.