Sos De Hamburger

Sos De Hamburger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de Hamburger. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 160 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de granule de bouillon de vită, cremă condensată de supă de ciuperci, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Tata ' s Hamburger sos, Sos De Hamburger, și Friptură de Hamburger și sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă supa, laptele, ciupercile și bulionul. Reduceți căldura. Se fierbe, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Serviți peste piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista