Rețeta sos de grătar melasă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 53 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 90 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sos De Grătar Melasă, Sos de grătar de bere și melasă, și Filet de porc la grătar cu sos de grătar cu melasă de cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 5 minute .
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se servește cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Grătarul poate fi asociat cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Leese-Fitch Zinfandel. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.