Sos De Grătar Melasă

Sos De Grătar Melasă
Rețeta sos de grătar melasă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 53 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 90 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sos De Grătar Melasă, Sos de grătar de bere și melasă, și Filet de porc la grătar cu sos de grătar cu melasă de cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 5 minute .
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se servește cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asociat cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Leese-Fitch Zinfandel. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Leese-Fitch Zinfandel
Leese-Fitch Zinfandel
O epocă superbă pentru culoare și profunzime, Zinfandel 2013 prezintă o nuanță de rubin închis și arome interesante de prune uscate, cookie-uri doodle snicker și plăcintă de mure cu note de scorțișoară și piper alb. Prima înghițitură învăluie palatul cu arome suculente de fructe întunecate și taninuri suple care oferă un finisaj persistent. Înghițiturile ulterioare arată cireșe întunecate, ciocolată bogată de mocha, nucă de cocos prăjită și sâmburi delicioase de rodie.Amestec: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista