Sos De Grătar

Sos De Grătar
Sosul de grătar ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 338 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de ardei roșu, ketchup, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Sos de grătar Kenny Rogers-deși este posibil să nu mai fie prin preajmă, puteți face sos de grătar la fel ca al lor, și Sos Tonkatsu (sos de grătar în stil japonez) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asociat cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli" Vigneto di Evo " Zinfandel are arome proaspete de compot de zmeură, ciocolată cu lapte și stejar dulce pe nas. Intrarea dulce cu arome de conserve de afine și plăcintă cu căpșuni duce la taninuri suple pe palatul Mijlociu și finisaj proaspăt de rodie.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista