Sos De Cârnați De Porc

Sos De Cârnați De Porc
Nevoie de o sos fără lactate? Sosul de cârnați de porc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 387 calorii, 18g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 28 de fani. Mergeți la magazin și ridicați făină, cârnați de porc măcinați, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Biscuiți și sos de cârnați de porc, Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), și Sos de cârnați pentru biscuiți și sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rupeți cârnații într-o tigaie și rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Cu picăturile rămase, adăugați 1/2 la 1 cană de făină și amestecați. Asigurați-vă că toate picăturile sunt absorbite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Se amestecă puțin laptele odată până devine cremos. Se acoperă cu cârnații fierți, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista