Sos De Cârnați
Sosul de cârnați ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 516 calorii, 23g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), Sos de cârnați pentru biscuiți și sos, și Sos de cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cârnații într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Gatiti cârnații, rupându-vă cu lingura de lemn, până se rumenesc și se fierb. Folosind o lingură cu fante, transferați cârnații pe o farfurie, lăsând picături în tigaie. Dacă rămân mai puțin de 3 linguri de picături, topiți suficient unt în tigaie pentru a fi egal cu aproximativ 3 linguri.
Bateți făina în picături de cârnați și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul devine maro deschis, aproximativ 1 minut. Se amestecă încet laptele și se aduce la fierbere. Se Reduce la foc mic și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 4 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă cârnați, salvie (dacă se folosește) și ardei roșu zdrobit (dacă se folosește).
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper după gust. Utilizați imediat.