Sos De Curry De Bază

Sos De Curry De Bază
Nevoie de un sos fără gluten? Sosul de Curry de bază ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 155 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, apă, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Sos de curry de bază, Curry De Pui De Bază, și Curry indian de bază cu Paneer pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și margarina într-o tigaie mică sau wok la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Se adaugă ceapa și se sotează până se rumenesc foarte mult, 10 până la 15 minute. (Notă: Acesta este un pas important; dacă ceapa nu este gătită bine, sosul va avea un gust amuzant.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Se adaugă ghimbirul și usturoiul în ceapă și se sotează încă 2 minute. Procesați amestecul de ceapă/ghimbir / usturoi în robotul de bucătărie până se omogenizează. Nu clătiți procesorul de alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Puneți amestecul de ceapă într-o cratiță mare. Amestecați scorțișoara, ardeiul negru, coriandrul, chimenul, turmericul și ardeiul cayenne și gătiți la foc mic până când amestecul este gros și are consistența unei paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
TurmericTurmeric
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Puree roșii, ardei chile și cilantro în robotul de bucătărie până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se adaugă amestecul de ceapă și se amestecă bine la foc mic, gătind umezeala din roșii și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați iaurtul puțin câte puțin, amestecând constant pentru a evita coagularea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
8
Amestecați întregul amestec în robotul de bucătărie pentru a-l curăța (pentru un sos foarte neted). Reveniți la cratiță, adăugați apă și creșteți căldura la mare; aduceți sosul la fierbere. Acoperiți cratița și fierbeți timp de 3 până la 5 minute. Reduceți căldura și fierbeți până când se atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Pentru a servi cu carne, gătiți carnea mai întâi separat, apoi fierbeți timp de 5 până la 10 minute în sos înainte de a servi peste orez sau cu pâine. Pentru a servi cu legume, aburiți legumele crude mai întâi 4 până la 5 minute, apoi fierbeți timp de 5 până la 10 minute în sos înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Gundlach Bundschu Gewurztraminer. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Gundlach Bundschu Gewurztraminer
Gundlach Bundschu Gewurztraminer
Aromele parfumate de flori albe, clementină și ienibahar izbucnesc din pahar, urmate de arome delicioase de pere asiatice, tei, guava și fructe de pasiune condimentate cu coriandru. Palatul rotund, de pluș, este accentuat cu note minerale delicate țesute și aciditate crocantă, ducând la un finisaj lung și vibrant. Minunat luminos și proaspăt în tinerețe, acest clasic, uscat Gew Otrivtrztraminer va continua să dezvolte complexitate până la cincisprezece ani de la epocă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista