Sos De Curry De Bază

Sos De Curry De Bază
Nevoie de un sos fără gluten? Sosul de Curry de bază ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 155 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, apă, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Sos de curry de bază, Curry De Pui De Bază, și Curry indian de bază cu Paneer pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și margarina într-o tigaie mică sau wok la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Se adaugă ceapa și se sotează până se rumenesc foarte mult, 10 până la 15 minute. (Notă: Acesta este un pas important; dacă ceapa nu este gătită bine, sosul va avea un gust amuzant.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
Se adaugă ghimbirul și usturoiul în ceapă și se sotează încă 2 minute. Procesați amestecul de ceapă/ghimbir / usturoi în robotul de bucătărie până se omogenizează. Nu clătiți procesorul de alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Puneți amestecul de ceapă într-o cratiță mare. Amestecați scorțișoara, ardeiul negru, coriandrul, chimenul, turmericul și ardeiul cayenne și gătiți la foc mic până când amestecul este gros și are consistența unei paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Hârtie De OrezHârtie De Orez
TurmericTurmeric
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Puree roșii, ardei chile și cilantro în robotul de bucătărie până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Se adaugă amestecul de ceapă și se amestecă bine la foc mic, gătind umezeala din roșii și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați iaurtul puțin câte puțin, amestecând constant pentru a evita coagularea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
8
Amestecați întregul amestec în robotul de bucătărie pentru a-l curăța (pentru un sos foarte neted). Reveniți la cratiță, adăugați apă și creșteți căldura la mare; aduceți sosul la fierbere. Acoperiți cratița și fierbeți timp de 3 până la 5 minute. Reduceți căldura și fierbeți până când se atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Pentru a servi cu carne, gătiți carnea mai întâi separat, apoi fierbeți timp de 5 până la 10 minute în sos înainte de a servi peste orez sau cu pâine. Pentru a servi cu legume, aburiți legumele crude mai întâi 4 până la 5 minute, apoi fierbeți timp de 5 până la 10 minute în sos înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Gundlach Bundschu Gewurztraminer. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Gundlach Bundschu Gewurztraminer
Gundlach Bundschu Gewurztraminer
Aromele parfumate de flori albe, clementină și ienibahar izbucnesc din pahar, urmate de arome delicioase de pere asiatice, tei, guava și fructe de pasiune condimentate cu coriandru. Palatul rotund, de pluș, este accentuat cu note minerale delicate țesute și aciditate crocantă, ducând la un finisaj lung și vibrant. Minunat luminos și proaspăt în tinerețe, acest clasic, uscat Gew Otrivtrztraminer va continua să dezvolte complexitate până la cincisprezece ani de la epocă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista